Biopaten Mellbystrand logotype

Jag var konstant trött men när jag ändrade min kost blev jag mycket piggare.

30 år och konstant trött.  Efter middagen kände jag mig alltid svullen i magen och enormt trött så jag orkade inte ta undan disken ens, utan la mig i soffan och somnade framför teven. Borde det verkligen vara så?
Efter flera besök hos min vårdcentral fanns det tydligen inga ”fel” på mig. Men när jag blev så trött så jag blev sängliggandes i en vecka fick jag nog och bokade en tid hos Anette. Det blev min räddning! Det hela var mycket enkelt. Jag åt fel mat. För mycket snabba kolhydrater som gjorde mig trött.  Anette såg också att min matsmältning inte fungerade som den skulle, min kropp tog inte upp näringen från maten jag åt. Jag la om min kost, uteslöt allt socker, kolhydrater och mejeriprodukter och detta körde jag stenhårt i en månad för jag ville se om det verkligen blev någon skillnad. Anette fanns hela tiden som ett stöd som jag kunde maila när jag hade några frågor. Efter en månad var jag mycket piggare och hade fått en fantastiskt fin hy! Känner mig som en ny människa som har fått en helt annan energi och ork. Jag har fortsatt med samma kost och kommer så fortsätta. Tänk om alla visste om att det kunde vara så enkelt att må såhär bra! Man är verkligen vad man äter.

Erika 30 år

Etiketter: matsmältning trött

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln