Biopaten Mellbystrand logotype

Om Anette Olsson

MIN BAKGRUND

Jag heter Anette Olsson och är diplomerad biopat och Naturläkare (SNLF). Det innebär 4 års studier inom basmedicin, näringsmedicin, örtmedicin, immunologi, homeopati, öronakupunktur med flera ämnen vid Biopatiakademin. 
Jag har också fördjupat mig i näringsterapi och frekvensmedicin. Jag är även utbildad lågstadielärare.

Min alternativa bana började med min egen sjukdomshistoria. Jag hade tidigare stora problem med migrän och muskelvärk, blev sjukskriven och åt bara fler och fler mediciner utan att bli friskare. Jag sökte olika terapier och läste en hel del böcker om friskvård när jag kom i kontakt med en biopat som hjälpte mig i rätt riktning. Vägen till läkning har inte varit spikrak, men här är jag idag!
Nu är min drivkraft att hjälpa dig att hitta din väg till ett friskare liv.

VARFÖR solrosen i loggan

Helianthus är det latinska namnet för solros. Den representerar den starka kraften som finns i naturen. Det lilla fröet rymmer energi och näring nog till en flera meter hög växt som dessutom genererar hundratals nya frön. Den naturkraften bär vi alla på om vi bara får rätt näring och förutsättningar.
Helianthus kan också ge en rolig ordlek HEL I ANettes HUS.
 

Anette har räddat mig från ett liv i smärta. Min kroniska borrelia höll på att göra mig handikappad, men efter min behandling är jag helt frisk och har återfått min tidigare välmående kropp.
                   Ia 48 år

Efter flera besök hos min vårdcentral fanns det tydligen inga ”fel” på mig. Men när jag blev så trött så jag blev sängliggandes i en vecka fick jag nog och bokade en tid hos Anette. Det blev min räddning!                                        
                      Erika 30 år

Jag vill bara skriva och tacka Dig för all hjälp jag fick i höstas. Behandlingarna jag fick av dig var av stor betydelse i mitt tillfrisknande! För både kropp och själ. 
                   Julia 26 år