Biopaten Mellbystrand logotype

Jag hade hostat i 12 år och behandlats med antibiotika minst 5 gånger per år

När jag kom i kontakt med Anette hade jag hostat i 12 år. Under dessa år hade jag täta kontakter med läkare och behandlades med antibiotika minst 5-6 gånger per år för svårare luftrörsinfektioner och lunginflammation. Jag led av förlamande trötthet och konstanta infektioner.
 
Ganska snabbt efter påbörjad behandling kände jag hur energin återvände och efter 2 år av utdrivande/renande, uppbyggande och läkande behandlingar har jag kommit tillbaka till ett normalt liv. Jag har inte fått en enda antibiotikakur sedan jag började hos Anette. Bara att jag känner att det finns alternativ för mig att tillgå istället för antibiotika är en otrolig lättnad och gör att min kropp mår så mycket bättre.
 
Jag känner mig så tacksam mot Anette och den hjälp jag har fått av henne! Hennes omtänksamhet, engagemang, kunskap, vilja att hitta lösningar och förmåga att lyssna är fantastiskt när man inte mår bra. Det kändes som att det var någon mer än jag som brydde sig om hur jag mådde och ville att jag skulle bli bättre!
 
Tusen tack!
Pernilla Sim

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Etikettmoln