Biopaten Mellbystrand logotype
När jag kom i kontakt med Anette hade jag hostat i 12 år. Under dessa år hade jag täta kontakter med läkare och behandlades med antibiotika minst 5-6 gånger per år för svårare luftrörsinfektioner och lunginflammation. Jag led av förlamande trötthet och konstanta infektioner.
 
Ganska snabbt efter påbörjad behandling kände jag hur energin återvände och efter 2 år av utdrivande/renande, uppbyggande och läkande behandlingar har jag kommit tillbaka till ett normalt liv. Jag har inte fått en enda antibiotikakur sedan jag började hos Anette. Bara att jag känner att det finns alternativ för mig att tillgå istället för antibiotika är en otrolig lättnad och gör att min kropp mår så mycket bättre.
 
Jag känner mig så tacksam mot Anette och den hjälp jag har fått av henne! Hennes omtänksamhet, engagemang, kunskap, vilja att hitta lösningar och förmåga att lyssna är fantastiskt när man inte mår bra. Det kändes som att det var någon mer än jag som brydde sig om hur jag mådde och ville att jag skulle bli bättre!
 
Tusen tack!
Pernilla Sim
Läs hela inlägget »

Angående frekvensbalansering på distans (space) så tycker jag att det funkar mycket bra. Man slipper press och stress av att behöva åka iväg. Nu i virus-tider är det dessutom säkrare att få behandling i hemmet.
 
Frekvensbalansering på distans är som radio. Vem tycker att det är konstigt med radio? Sändaren finns på en plats och mottagaren på en annan plats. 
Spacedatorn, sändaren, finns hos Anette i Mellbystrand och den skickar rätt inställda frekvenser till min egen kropp, mottagaren,  som ligger på rygg hemma i sängen och vilar. Kan det bli bättre?
 
Jag rekommenderar varmt balansering på distans hos Anette i Mellbystrand!!
 
L. Nilsson i Markaryd 

Läs hela inlägget »

Jag hade problem med dagliga vallningar och sömnproblem på grund av svettningarna,  samt diarré efter måltider.
Anette testade fram att jag inte tålde mjölkprodukter och vetemjöl. Sedan jag slutat med dem är min mage bra igen. Jag har även fått några frekvensbalanseringar med L.I.F.E. system och naturmedel för att få ordning på hormonerna. Nu har jag slutat med sömntabletter och sover bra utan vallningar. 
Kvinna 53 år

Läs hela inlägget »

Efter 12 dagars feber, trötthet och med hosta ner i luftrören sökte jag läkare. För första gången åt jag antibiotika och efter några dagar blev jag bättre.
Efter endast några veckor fick jag feber igen, i en vecka. Denna gång blev jag frisk av mig själv men jag mådde dåligt i både kropp och själ.
Jag kände mig orolig, nervös och hade muskelkramp i benen och sov inte på nätterna.
Jag var rädd och kände mig ensam för jag förstod inte vad som hände med mig.
Kände att jag behövde naturlig hjälp och kontaktade Anette.
Efter undersökning, behandling och ett fint bemötande kände jag mig så positiv.
Började äta mineraler, vitaminer och örter och
efter 14 dagar kände jag hur kroppen och sinnet stärktes upp, min oro försvann och min goda hälsa och vardag sakta men säkert började återkomma.
Marie 64 år

Läs hela inlägget »
Etiketter: oro muskelkramp sömn

Jag var gravid i vecka 20 när jag började få ont i mina handleder och hade då fått karpaltunnelsyndrom och var tvungen att gå runt med stödskenor på båda handlederna varje dag.
Då tipsade en vän om öronakupunktur och jag bokade genast tid hos Anette för att se om hon kunde hjälpa mig att lindra symptomen.
Oj vilken skillnad det blev redan efter första besöket!
Smärtan försvann sakta men säkert och jag behövde knappt använda skenorna dagtid längre redan efter två behandlingar, vilken lättnad! 
Kan inget annat än rekommendera Anette! 
Maria, 36 år

Läs hela inlägget »
Jag led av svåra eksem, nästäppa och matallergi


Jag har i hela mitt liv haft problem med eksem, astma och matallergi.
Som värst var det när jag var mellan 15-29 år.
Jag led av svåra eksem i ansiktet, armvecken, halsen och ner mellan brösten. Hade ofta ont i magen och fick nästan alltid ont i magen efter att jag hade ätit, det ledde ofta till att jag var tvungen att kräkas. 
Jag hade ont i fingrarna mycket, kunde inte böja dem och stötte jag till dem så gjorde det fruktansvärt ont. 
Jag hade jättestora problem med min pms, kunde bli jättedeppig två veckor innan mens och hade grova humörsvängningar och utbrott.
Dessutom hade jag kronisk nästäppa.
Efter att ha varit hos flera olika läkare i olika städer och fått massvis med penicillin, kortison och massvis med olika salvor utskrivna utan resultat (ibland blev jag sämre av det jag fick av läkarna) så bestämde jag mig för att prova något annat.
Efter första besöket hos Anette kände jag en enorm lättnad, många av mina misstankar bekräftades angående mina allergier, sånt som läkarna bara hade viftat bort och ville bota med lite kortison.
Det är nu 1,5 år sen jag var hos Anette för första gången och idag har jag inga eksem, mycket sällan ont i magen, mina pms besvär är helt borta och min nästäppa är mycket bättre!
Kim 30 år

Läs hela inlägget »

För fem år sedan fick jag giftstruma och blev behandlad med radioaktivt jod. Fortfarande pendlar mina sköldkörtelvärden vilket påverkar mitt fysiska och psykiska mående. Anette har hjälpt mig att balansera kroppen och själen på ett sätt som vården inte har klarat. Hon har även gjort mig mer medveten om vad jag själv kan påverka med kost, naturläkemedel och att lyssna på kroppen.
Gunilla 58 år

Läs hela inlägget »

Efter flera besök hos min vårdcentral fick jag beskedet att det inte var några fel på mig, men likväl hade jag magproblem, irritationer, fällde ovanligt mycket hår, svullna lymfkörtlar mm. Läkaren sa IBS, en slaskdiagnos och ingen hjälp. Jag tänkte att jag måste prova något annat, kom i kontakt med Anette och bokade en tid.
Jag hade inte något att förlora!

Anette såg att min matsmältning inte fungerade, hon identifierade även ämnen som jag skulle undvika att äta. Jag åt helt enkelt fel sorts mat och min kropp tog inte upp näringen.

Jag lade om min kost, uteslöt allt socker, kolhydrater, gluten, konserveringsmedel, pesticider och mejeriprodukter. Jag mår i dagsläget superbra och kommer alltid äta så här. Jag har numera en viktbalans, fantastisk hy, hår och mår otroligt bra. Anette fanns hela tiden som ett stöd som jag kunde maila när jag hade några frågor.

Det var så här enkelt, jag som haft magproblem i snart 10 års tid och aldrig fått någon hjälp i vården. Jag kan varmt rekommendera Anette och de tjänster som hon erbjuder! Utan besöket hos henne hade jag aldrig vaknat upp och gjort de förändringar som krävdes för att må bra, så värt det. Man är vad man äter, helt enkelt!

Läs hela inlägget »

Vi besökte Anette med vår dotter som haft problem med dålig aptit och återkommande utbrott. Dessa kraftiga känsloutbrott varade länge och kom ofta hemma. 
Födoämnestestet visade att hon var överkänslighet mot mjölkprotein och att tarmfloran var i obalans. Vi plockade bort allt mjölkprotein från kosten och hon fick även probiotika samt utrensande droppar.
Det vi märkte först var att hennes aptit kom tillbaka snabbt. Utbrotten är lindrigare och kommer allt mer sällan.

Flicka 12 år
 

Läs hela inlägget »

Jag kom till Anette för jag hade problem med hälsporre sedan några månader. Smärtan var värst på mornarna och efter en dag på jobbet, trots att jag tejpat foten och hade inlägg i skorna.
Efter första behandlingen med öronakupunktur var smärtan i foten borta när jag gick därifrån men den kom smygande igen efter några dagar. Det behövdes tre behandlingar med öronakupunktur innan jag var helt smärtfri. Nu är min hälsporre borta.
Erland 61 år

Läs hela inlägget »