Biopaten Mellbystrand logotype

Frekvensbehandling, en alternativ behandling vid borrelia.

Bakterien som orsakar den sjukdom som vi benämnt Borrelia, är en speciell bakterie som kallas för en spirochete. Det finns ett antal spirocheter där vissa av dem orsakar sjukdom hos oss människor. Spirocheter är bland de äldsta bakterier som finns på jorden och de är väldigt smarta och har lärt sig att överleva i vår miljö. Spirocheter ser ut som en liten spiral och det är också så de borrar sig igenom våra celler.

Under vissa speciella villkor, då bakterien känner sig hotad, rullar den ihop sig och kapslar in sig. Denna kapsel skyddar bakterien från olika former av antibiotika och från människans antikroppar. Borreliaorganismen kan ligga gömd i denna cystform under lång tid för att överleva, tills förutsättningarn blivit så bra att det är dags att rulla ut sig och fortsätta skruva sig igenom och förstöra våra celler. Vanlig antibiotika fungerar inte när bakterien är i cystform. 
Vad fungerar då?
Det finns vissa örter och homeopatmedel som visat sig vara effektiva för att bryta igenom bakteriens cystform. Ett annat vapen i kampen mot borrelia är frekvensmedicin. Frekvensbehandling når igenom kapseln och släcker ut bakterien. Jag använder mig av L.I.F.E. system och har fått goda resultat vid just kronisk borrelia. Kontakta mig om du vill veta mer om min frekvensbehandling

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Etikettmoln